Вашиот производ добива нов сјај кога е спакуван во вистинската амбалажа.

 
 
 
 
Нова перспектива на вашиот производ
 

Производство на картонска амбалажа

 
 
 
 
 
Сите димензии на кутии за пици
 
 
 
 
 
Разни видови на кутии за потребите за транспорт на ваши производи
 
 
 
 
 
Стандардни и нестандардни формати и димензии
 
 
 
 
 

Производот изгледа поубаво

 
Пакувањето е уште полесно
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Практично

 
Материјалот е лесен, лесно се обликува и брендира. Се користи во секоја индустрија за безбедно пакување и транспорт. Картонот е примарен материјал за пакување на производи.
 
 
 
 
 
 
 
 

Еколошки

 
Картонот лесно се разградува и рециклира со што се намалува количината на отпад, и значително се заштедува вода и енергија. Најдобро придонесува за поголема заштита на животната средина.
 
 
 
 
 
 
 
 

Секогаш достапни

 
Подготвени сме секогаш навреме да ја испорачаме договорената количина на кутии во договорена форма и димензии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Веруваме во успешна приказна

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Создаваме можности за поголем потенцијал

 
Зошто да нѐ одберете нас?
 
 
 
 
 
Постоиме повеќе од 20 години. Традиционално соработуваме со голем број компании со изградена доверба и сигурност.
 
 
 
 
 
Квалитетот на нашите производи е наш приоритет. Запазени се сите стандарди за квалитет на материјалот и изработката.
 
 
 
 
 
Веруваме во долгорочна соработка заснована на доверба, квалитет, сигурност. Секогаш настојуваме целосно да ги испочитуваме сите договорени услови и рокови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*